Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A termékről

Mi az a gurulós cipő?
Mit tartalmaz a doboz?
Hogyan használd?
Mekkora méretet válassz?
Kerék és sarokdugó méretek

 

Kiskamasznak húsvéti ajándék? Válaszd a görgős cipőket!

ajándék görős cipőLegyen szó bármilyen ünnepről, a kiskamaszokat igazi kihívás megajándékozni. Hamarosan itt a húsvét, így szülők, nagyszülők, közeli rokonok ismét nehéz döntések előtt állnak a meglepetések kiválasztását illetően. Ha még Te sem tudod, mivel lepd meg húsvétra kiskamasz gyermekedet vagy rokonodat, ajánljuk figyelmedbe görgős cipőinket!

Mindenki, de a tizenévesek főleg előszeretettel viselnek olyan ruhákat, kiegészítőket, amelyekkel egyedi külsőt tudhatnak magukénak a mindennapokban. Ez a görgős cipőkkel garantált, ráadásul a nem mindennapi lábbelik játékos használatát minden kamasz szórakoztatónak találja, még azok is, akik csak szemlélik a görgős cipők viselőit. Ezek a lábbelik a gyermek egyik kedvenc kiegészítőivé válhatnak, így praktikus, mégis egyedi ajándékot adhatsz át húsvét alkalmából.

A görgős cipők vagány megjelenést biztosítanak a kiskamaszoknak. Ha a vásárlás előtt kérdéseid lennének a görgős cipőkkel kapcsolatban vagy tanácsot kérnél az ideális termék kiválasztását illetően, keress bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Tudj meg többet a Heelys márkáról!

Tudj meg többet a Heelys márkáról! A Heelys gurulós cipők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ám sokan nem igazán ismerik a márka történetét. Most itt a lehetőség, hogy picit közelebbről is megismerd!

A Heelys márka 2000-ben indult hódító útjára, Magyarországon az első Heelys gurulós cipők 2005 márciusában kerültek forgalomba. A márka a nevét egy sportág elnevezéséből, a heelingből alkotta meg, ugyanis a Heelys-szel való gurulás külön sportnak számít, amit számos ember űz már profi szinten. A heeling pedig az angol heel szóból került megalkotásra, ami egyszerűen csak sarkazást jelent, ez pedig a lábtartásra utal, amikor a Heelys gurulós cipőket tulajdonosaik használatba veszik.

A Heelys márka ötlete Roger Adams amerikai úriembertől származik. Kaliforniában a tengerparton megpihenve figyelte a fiatalokat, amint görkorcsolyáznak, ekkor született meg fejében a Heelys gurulós cipők, azaz az egy görgős korcsolyák ötlete. Két évnyi fejlesztés után sikerült megalkotnia a tökéletes prototípust, így ezután már kereskedelmi forgalomba hozhatta a különleges lábbeliket.

Próbáld ki Te is a Heelys gurulós cipőket, szerezd be kínálatunkból, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Hogyan használd biztonságosan a gurulós cipődet?

Hogyan használd biztonságosan a gurulós cipődet? A Heelys cipők egyre több ember figyelmét keltik fel, azonban természetes, hogy a vásárlási kedv mellett felmerül a legfontosabb kérdés is a vevők részéről, mégpedig, az, hogy valójában hogyan kell biztonságosan használni a gurulós cipőket?

Ahhoz, hogy balesetmentesen használhasd a gurulós cipőket, fontos, hogy meglegyen az egyensúly, ugyanis ellenkező esetben komoly sérülések érhetnek. Szerencsére ezek is elkerülhetőek, ha nem feledkezel meg a védőfelszerelés használatáról; főként a kezdő időszakokban, de később sem árt, ha mindenre fel vagy készülve. Az egyensúlypontodat könnyedén megtalálhatod, ha valamiben megkapaszkodsz – ez lehet akár egy korlát, vagy egy másik személy is – és a segítségével elkezded használni a gurulós cipőt, mégpedig úgy, hogy a lábaid egymás mögött helyezkedjenek el, és az erősebb lábad legyen a vezető, vagyis erre helyezed a testsúlyodat is, és ez áll elől, a hátsó lábaddal pedig lököd magad. Rengeteg gyakorlással és az egyensúlypont megtalálásával szinte már csukott szemmel is menni fog a gurulós cipő használata!

Ha további kérdéseid lennének a gurulós cipő használatával kapcsolatban, keress minket bizalommal elérhetőségeinken

Keress minket
Facebook
Google +
 
Youtube
Elérhetőségek
Heelys Gurulóscipő Webshop
Telefon: +36 30 650 4466
Cím: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 21.
elérhetőségek
Telefon: +36 30 650 4466
Email: info@guruloscipo.hu
Elérhetőségek
elérhetőségek